Qui som


eva-garcia2

 

CC45 és un estudi d’interiorisme jove, amb una mentalitat oberta, creativa, per així obtenir resultats funcionals, pràctics, estètics,  adaptats a cada situació i solucionant les necessitats dels nostres clients. Està regentat per Eva García, col.legiada pel Col.legi de Dissenyadors D’interior i Decoradors de Catalunya.

Son molts els clients que han confiat en nosaltres  i els projectes que hem realitzat d’ençà que varem obrir el despatx l’any 2001: habitatges, oficines, comerços, cases rurals, restauració… Som un estudi interdisciplinari col·laboren amb nosaltres arquitectes i dissenyadors gràfics per fer que el projecte segueixi els criteris marcats inicialment.

Disseny a l’abast de tothom, vol trencar amb el mite que el disseny es un luxe, els limits els marquem nosaltres, el disseny no es només estètica sinó funcionalitat, aprofitar els espais, adaptar les necessitats a l’espai, saber transmetre sensacions, benestar, comoditat… sense oblidar la creativitat, l’estil i el gust però tenint en compte el pressupost disponible.

 

codic_catalunya

Col.legiada oficial pel Col.egi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya.