Projecte de reforma i adequació bany.


Aquí us presentem una reforma i adequació per a minusválids dels banys d’un restaurant del Solsonès.

L’encàrrec ha consistit en la reforma integral dels lavabos d’aquest restaurant situat en una Masia del Solsonès, la seva redistribució ha estat essencial per a una millor distribució de l’espai públic i privat i per a l’adaptació d’un lavabo per a persones discapacitades.

El disseny i decoració esta adaptat  a l’estil rústic del restaurant per tal que ambdós estiguin integrats. S’han utilitzat materials nobles i tradicionals però adaptats a les normatives actuals i a l’ús al qual han d’estar sotmesos essent materials higiènics, resistents i amb un fàcil mateniment.

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *