Habitatges


Adequació/Interiorisme Masia | Solsonès

Adequació e interiorisme de la planta sota coberta d’aquesta Masia del Solsonès. Es disposava de un espai diàfan de gran alçada i amb una gran encavallada metàl·lica al sostre.

Es va fer la distribució de l’espai i la construcció de un altell/estudi respectant sempre el protagonisme i visibilitat de la encavallada.

Els materials utilitzats son la fusta, el ferro, la pedra negra i els colors grisos que ens aporten elegància.

La il.luminació natural i artificial es molt important quan treballem amb tonalitats més fosques, per això ha estat un punt molt important en aquest espai.

Tot el mobiliari ha estat dissenyat i fabricat a mida per aprofitar el màxim l’espai.

Reforma integral | Solsona

Reforma integral d’aquesta casa unifamiliar. El concepte de “Open Space” pren protagonisme en la zona de dia d’aquesta vivenda, facilitant la inter-relació dels seus membres. Aquest espai obert l’hem aconseguint eliminant totes les parets d’aquest espai i unificant cuina-menjador i sala d’estar. Una paret transversal amb dues grans portes corredissa ens independitza de la escala que uneix tota la vivenda. Es va crear un moble a mida per a la integració de la llar de foc que pren el protagonisme de la estança.

Interiorisme dúplex | Solsona

Reforma estètica d’aquest dúplex a Solsona. Els nous propietaris volien donar un aspecte més actual que es va aconseguir amb un nou paviment, aplicació de microciment en cuines i banys, lacar portes, transformació de la escala i mobiliari realitzat a mida. Es van escollir tons clars per aconseguir un espai harmònic, càlid i que ens aporta ordre i benestar.

Interiorisme pis | Barcelona

Interiorisme i moblament pis a Barcelona. Els nous propietaris d’aquest pis acabat de reformar, volíen tenir un espai obert de cuina i menjador, per això varem optar per eliminar la paret que els separava fet que ens va ajudar a eliminar uns metres de passadís, la gran illa ens delimita els espais  i ens aporta espai de emmagatzematge, zona de treball extra i una zona de office.

El dekton de la illa s’unifica amb el moble de menjador que en forma de moble monolític oculta uns grans calaixos de gran capacitat. La fusta de roure vintage ens aporta un suplement de calidesa i pren el protagonisme de la  estança.

Jugant amb els mateixos materials s’ha fet un moble al rebedor, amb un gran mirall  que dòna la benvinguda als convidats.

Interiorisme pis | Sant Feliu de Guíxols

Projecte de interiorisme d’aquest pis de nova construcció. Es va optar per una decoració amb mobiliari de línies molt simples, disseny contemporani i una paleta de colors càlida.

El sostre amb pendent del menjador aporta una sensació d’espai i amplitud.

Interiorisme pis | Sant Feliu de Guíxols

Projecte de interiorisme en la reforma integral d’aquest pis a primera línia de mar. La devoció per la pintura de la seva propietària pren el protagonisme de totes les parets de l’estança que els fa destacar sobre les parets blanques. El mar al fons del menjador és un quadre viu i canviant.

Rehabilitació integral Masoveria | Solsonés

Aquí us presentem un projecte que hem realitzat durant l’any 2015 que a consistit en la reforma integral d’una Masoveria del Solsonès; És un d’aquells projectes que ens fan gaudir de la nostra professió: l’hem creat des de quatre parets mig ensorrades, l’hem dissenyat i projectat, l’hem vist créixer i hem vetllat per a  convertir-la en aquells esbossos que vàrem fer sobre el paper.

Aquesta és la essència de la nostra feina: convertir, solucionar i donar vida als espais.

Ara, amb aquesta intervenció, tornarà a tenir vida després de molts anys en desús amb una gran família que esperem que la gaudeixin plenament tant o més com nosaltres amb la nostra intervenció.

Moblament dúplex | Solsona

L’encàrrec d’aquest projecte fou l’adaptació del mobiliari que els clients tenien en la vivenda actual i complementar.lo amb les peces que hi mancaven formant un conjunt. També es va adequar un espai del distribuïdor per a zona de safareig, una divisió en l’accés de la vivenda per a independitzar el rebedor del menjador  i la incorporació de una llar de foc, en aquest cas es va optar per un insertable de pellets la qual dona molta calidessa al espai, és una molt bona opció si es vol comoditat i netedat.

Rehabilitació pis | Balsareny

Reforma integral d’uns baixos d’un edifici situat a Balsareny que antigament era un hospital de monges, la planta baixa estava en desús i en molt mal estat de conservació havent passat per fases de traster, vivenda, hort… Quan varem iniciar les obres d’enderroc era com fer una expedició arqueològica,  cada dia descobríem una volta de pedra , una arcada, un pas nou…  tot amagat sota sostres encanyissats, dobles parets, guix…

El resultat de la reforma ha estat un habitatge molt peculiar on les voltes i les parets de pedra son les protagonistes i el centre d’atenció de gairebé tota la vivenda que hem volgut ressaltar amb una il·luminació directa inferior per destacar la mateixa, el mobiliari ha estat fabricat íntegrament a mida. Es una obra de la qual ens sentim molt orgullossos.

Interiorisme i decoració dúplex | Cardona

La nostra actuació va consistir en la redistribució de l’espai, elecció de materials, mobiliari e il.luminació d’aquest dúplex situat davant del Castell de Cardona.

Habitatge unifamiliar a peu de platja | Sagaró

Interiorisme, il·luminació i moblament de vivenda de nova construcció de tres plantes a peu de platja. La integració amb l’exterior ha sigut l’eix vertebrador d’aquest espai totalment obert però buscant la intimitat.

Adequació planta sotacoberta | Solsonés

Es tracta de l’adequació de la planta sotacoberta d’una masia del Solsonés que estava pendent d’acabar. S’ha realitzat el disseny i execució d’aquest espai amb una suite, sala d’estar i sala de jocs.

 

Interiorisme Masia | Solsonés

Reforma interior d’aquesta masia en la qual es combinen els materials originals i tradicionals com la fusta de pi i la pedra amb el mobiliari minimalista i materiasl com el vidre i l’acer inoxidable. Una il.luminació indirecta ens fa gaudir d’un espai acollidor en el que lo tradicional i lo modern es fusionen.